Cobalt RAQ3 software updates don't work with Moz.

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
13 years ago

People

(Reporter: simon.blandford, Assigned: asa)

Tracking

Trunk
x86
Linux

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:0.9.3) Gecko/20010801
BuildID:    2001080110

I am unable to use Mozilla to upload upgrade packages to a Cobalt RAQ3 server.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Enter server administration pages on a Cobalt server via Mozilla
2. Go to Maintenance, Install software section
3. Enter a URL of a Cobalt update package

Actual Results:  The server asks if you want to install the package. On saying
yes the server asks you to wait. Nothing further happens. Refreshing the page
shows that the package never installed.

Expected Results:  Normally after confirming the package install, the page is
updated every few seconds until the server reports the package is successfully
installed or that there was a problem. This works on IE 5.5 and NS4.7.

Sorry I can't provide you with admin access to one of the Cobalt servers I am
hiring. This would effectively be giving root access to an unkown party. I'm
hoping *someone* of the Mozilla dev. team is familiar with Cobalt RAQ3 servers.
The admin pages are SSL encoded through port 81.

Also, the buttons on the left pane of the admin pages often end up all bunched
up and on top of each other at first, gradually correcting themselves when the
page is revisited during a session.
1)  Are there any errors in the JS console?

2)  Could you attach the source of the "Maintenance, Install software section"
    to this bug?

3)  Could you attach the source of the "The server asks if you want to install
    the package." page?

4)  Coult you attach the source of the "On saying yes the server asks you to
    wait" page?

Please use http://bugzilla.mozilla.org/createattachment.cgi?id=99451 for the
attachments...


Comment 2

17 years ago
Browser, not engine. Reassigning to Browser-General until we get more info -
Assignee: rogerl → asa
Component: Javascript Engine → Browser-General
QA Contact: pschwartau → doronr
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
Created attachment 49431 [details]
index.html is main page. Other sections are pop-ups etc. not pages.
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
In addition to the attachments, no errors are reported in the Javascript Console.

Comment 5

17 years ago
Marking these all WORKSFORME sorry about lack of response but were very
overloaded here. Only reopen the bug if you can reproduce with the following steps:

1) Download the latest nightly (or 0.9.6 which should be out RSN)
2) Create a new profile
3) test the bug again

If it still occurs go ahead and reopen the bug. Again sorry about no response
were quite overloaded here and understaffed.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
reopening.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Component: Browser-General → Networking
Resolution: WORKSFORME → ---
->Networking
Assignee: asa → neeti
QA Contact: doronr → benc
status to new for investigation
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true

Comment 9

17 years ago
->Browser General till we know more about this bug. Don't think it is networking 
(gagan from neeti's desk)
Assignee: neeti → asa
Component: Networking → Browser-General
QA Contact: benc → doronr

Comment 10

16 years ago
This bug is very old, can someone please check with a recent build?

Comment 11

16 years ago
No reply for a month => WFM. Please reopen if anyone still have problems.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago16 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
Product: Browser → Seamonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.