Closed Bug 1000987 Opened 6 years ago Closed 2 years ago

[B2G][Tarako][Messaging][Video]User interface issue when attempting to add video attachment to SMS

Categories

(Firefox OS Graveyard :: Gaia::Video, defect)

ARM
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set

Tracking

(b2g-v1.3 affected, b2g-v1.3T affected)

RESOLVED WONTFIX
Tracking Status
b2g-v1.3 --- affected
b2g-v1.3T --- affected

People

(Reporter: mclemmons, Unassigned)

References

()

Details

(Whiteboard: [tarako-exploratory])

Attachments

(2 files)

Attached file Firewatch Log
User taps Messaging App, New Message icon, and Attachment icon to select a video to add to an unwritten message. After Video button is selected, the user interface has elements of the screen that do not vanish gracefully (the Select From text appears in double-vision as it slides off and transitions to the Video page). Next, the video icon and select icon briefly displays at the footer of a black window screen then vanishes. Finally the Select a video page appears with all videos available. The transition is not ideal, granted is less than 5 seconds, and not graceful. You may fast forward to the eight second mark of the video to observe this in full speed and slo-motion for effect. 

Repro Steps:
1) Updated Tarako to BuildID: 20140424014003
2) Tap Messaging App then New Message icon
3) Tap paper clip icon to add attachment and select Video

Actual:
The Select From text appears in double-vision as it slides off and transitions to the Video page. Next, the video and select buttons briefly display at the footer of a black window screen. Finally the Select a video page appears with all videos available. 

Expected:
The select a video page appears with all videos available and appears gracefully - without elements briefly showing from other screens. 

Notes: 
Repro frequency: (10/10, 100%) 
See attached: Logcat, Firewatch, Video clip = https://www.youtube.com/watch?v=j9MLJjSZze8
In addition to Comment 0: These are the Environmental Variables for Tarako

Environmental Variables:
Device: Tarako 1.3T MOZ
BuildID: 20140424014003
Gaia: 706f474230432c8cb01e124aee2c055ec902aa1d
Gecko: 26ef3dded9ff
Version: 28.1
Firmware Version: sp6821a_gonk4.0_user.pac
This issue does reproduce on 1.3 Buri. Following the STR in Comment 0 the presentation is not ideal as the Select From text appears in double-vision as it slides off and transitions to the Video page. Next, the video and select buttons briefly display at the footer of a black window screen. Finally the Select a video page appears with all videos available. 

Environmental Variables:
Device: Buri 1.3 MOZ
BuildID: 20140424024004
Gaia: 32a9e3db738e0b3bc44a4d4d5c16512a2617a2cf
Gecko: 97ca2fdf3cf4
Version: 28.0
Firmware Version: v1.2-device.cfg
Firefox OS is not being worked on
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.