[PP][IME]Korean IME support doesn't work on the Mac

VERIFIED FIXED in M11

Status

()

defect
P2
major
VERIFIED FIXED
20 years ago
9 years ago

People

(Reporter: tague, Assigned: ftang)

Tracking

({inputmethod})

Trunk
PowerPC
Mac System 8.6
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

capture a known problem.  Korean IME support is not currently working on the
Mac, fix before feature complete.
Status: NEW → ASSIGNED
Target Milestone: M11
setting milestone and assigned
Summary: Korean IME support doesn't work on the Mac → [PP]Korean IME support doesn't work on the Mac
Putting on [PP] list..mac only yes?
Yes, this is to capture a particular Mac only problem.  (It's basically a
problem with the TEC and converting from smKorean to Unicode for anyone who's
interested.)
Target Milestone: M11 → M14
QA Contact: teruko → blee
Changed QA contact to blee@netscape.com.
Is this a EUC-KR to Unicode 1.1 mapping or 2.0 mapping issue ?
Whiteboard: HELP WANTED
I've only investigated it to the point of failure from the TEC to do the
conversion from smKorean to Unicode.  This is currently a lower priority item
than other things, so I can't really spend any time figuring out what the
failure is until a later milestone.
Blocks: 16127
Assignee: tague → ftang
Status: ASSIGNED → NEW
Priority: P3 → P2
Summary: [PP]Korean IME support doesn't work on the Mac → [PP][IME]Korean IME support doesn't work on the Mac
Target Milestone: M14 → M12
Status: NEW → ASSIGNED
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 20 years ago
Resolution: --- → FIXED
Fixed.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Verified fixed in Mac 10-27-08-M11 bld.
Target Milestone: M12 → M11
Whiteboard: HELP WANTED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.