Closed Bug 1009197 Opened 8 years ago Closed 8 years ago

[Flame] Please update the blobs to use blobs from 10F-3

Categories

(Release Engineering :: General, defect)

ARM
Gonk (Firefox OS)
defect
Not set
normal

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: nhirata, Unassigned)

Details

(Whiteboard: [leave-open])

Attachments

(1 file)

see similar bugs for other devices ( bug 885556 )
tar ball found : https://drive.google.com/a/mozilla.com/file/d/0B_0LdM1CVycIZFg5U1p6ZmsxWDg/edit?usp=sharing

SHA512(/Volumes/Projects/B2G_Flame/backup-flame.tar.xz)= 97d8223fe9dff2368e1a5fb0c5b7bb87c6521c55d3527bbf6f0d6046556932552c4f8cc19566edc155710f9f94757e24a5416200d68b4ea5db33a4d9d84f52ad
I'll take care of this.
Assignee: nobody → bhearsum
Uploaded to tooltool:
-rw-r--r-- 1 bhearsum bhearsum 159144712 2014-05-13 06:39 /mnt/netapp/relengweb/tooltool/pvt/build/sha512/97d8223fe9dff2368e1a5fb0c5b7bb87c6521c55d3527bbf6f0d6046556932552c4f8cc19566edc155710f9f94757e24a5416200d68b4ea5db33a4d9d84f52ad
I'll be landing this in b2g-inbound to start with.
Attachment #8421679 - Flags: review?(aki)
Naoki, I take it we should backport this to aurora and 1.4 too?
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
Attachment #8421679 - Flags: review?(aki) → review+
Whiteboard: [leave-open]
Hey bhearsum, could you hold off on pushing it to Aurora/1.4 please?  We're showing an issue on 1.4 with the blob/oem build.  Mozilla Central seemed to be ok.
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
(In reply to Naoki Hirata :nhirata (please use needinfo instead of cc) from comment #7)
> Hey bhearsum, could you hold off on pushing it to Aurora/1.4 please?  We're
> showing an issue on 1.4 with the blob/oem build.  Mozilla Central seemed to
> be ok.

Yep, no problem. It's only been landed to b2g-inbound so far.
(In reply to Ben Hearsum [:bhearsum] from comment #8)
> (In reply to Naoki Hirata :nhirata (please use needinfo instead of cc) from
> comment #7)
> > Hey bhearsum, could you hold off on pushing it to Aurora/1.4 please?  We're
> > showing an issue on 1.4 with the blob/oem build.  Mozilla Central seemed to
> > be ok.
> 
> Yep, no problem. It's only been landed to b2g-inbound so far.

Naoki, just needinfo? me when you're ready for this to head to aurora/1.4.
Assignee: bhearsum → nobody
(In reply to Ben Hearsum [:bhearsum] from comment #10)
> (In reply to Ben Hearsum [:bhearsum] from comment #8)
> > (In reply to Naoki Hirata :nhirata (please use needinfo instead of cc) from
> > comment #7)
> > > Hey bhearsum, could you hold off on pushing it to Aurora/1.4 please?  We're
> > > showing an issue on 1.4 with the blob/oem build.  Mozilla Central seemed to
> > > be ok.
> > 
> > Yep, no problem. It's only been landed to b2g-inbound so far.
> 
> Naoki, just needinfo? me when you're ready for this to head to aurora/1.4.

Considering that 10g already exists, are we going to bother backporting 10f?
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
Hi Bhearsum, I think you're right.  we don't need to backport this.  I'll go ahead and create a new bug for 10G-2
Flags: needinfo?(nhirata.bugzilla)
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 8 years ago
Resolution: --- → FIXED
Component: General Automation → General
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.