bugzilla.mozilla.org has resumed normal operation. Attachments prior to 2014 will be unavailable for a few days. This is tracked in Bug 1475801.
Please report any other irregularities here.

[Flatfish] Not able to change Remote Debugging mode

RESOLVED WORKSFORME

Status

Firefox OS
Gaia::Settings
P2
major
RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: ramesh, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [Flatfish][TCP])

Attachments

(1 attachment)

331.79 KB, text/plain
Details
(Reporter)

Description

4 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0 (Beta/Release)
Build ID: 20130814063812

Steps to reproduce:

goto Settings>Developer>Remote Debugging
Select "ADB Only" or "ADB and Devtools" 
Click OK, 


Actual results:

OK button doesn't work, hence not able to select other options. And also no way to return to home screen in tablet


Expected results:

Selected option "ADB Only" or "ADB and Devtools" should have enabled.
(Reporter)

Updated

4 years ago
Severity: normal → major
OS: All → Gonk (Firefox OS)
Priority: -- → P2

Comment 1

4 years ago
(In reply to ramesh from comment #0)
> User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:23.0) Gecko/20100101
> Firefox/23.0 (Beta/Release)
> Build ID: 20130814063812

Same here: It seems your Gecko version is too old to support Gaia master. Please upgrade your gecko version to latest m-c if you are running Gaia master (should be 2.0 afterward).
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
Hi we tried using both 1.4 and 1.3 as specified firefoxos

1.3.0	December 9, 2013	March 17, 2014		Gecko 28	Gecko 28
1.4.0	March 17, 2014	             TBD		Gecko 30	Gecko 30
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
Also please let us know what version of gecko and gaia should be used?

Comment 4

4 years ago
Hi,

we used gaia 2.0 with gecko 30 versions. With this we are able to change remote debugging  to "ADB and Devtools"

But when we connect using App Manager, we are not able to install apps.

App Manager console shows :
18:42:01: connecting to localhost:62734
18:42:05: connected
18:42:12: Installing the Memos app... 

after this no output

techm

Comment 5

4 years ago
Created attachment 8436920 [details]
log.txt

Updated

4 years ago
Whiteboard: [Flatfish][TCP]

Comment 6

4 years ago
(In reply to ramesh from comment #0)
> User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:23.0) Gecko/20100101
> Firefox/23.0 (Beta/Release)
> Build ID: 20130814063812
> 
> Steps to reproduce:
> 
> goto Settings>Developer>Remote Debugging
> Select "ADB Only" or "ADB and Devtools" 
> Click OK, 
> 
> 
> Actual results:
> 
> OK button doesn't work, hence not able to select other options. And also no
> way to return to home screen in tablet
> 
> 
> Expected results:
> 
> Selected option "ADB Only" or "ADB and Devtools" should have enabled.

Hi ramesh, it still happens on the latest build?
Ref: https://wiki.mozilla.org/FirefoxOS/TCP/Flashing_your_device/.

I never encountered this situation on 2.1 for my tablet.
Flags: needinfo?(rameshbabukm)

Comment 7

4 years ago
(In reply to sb00349044 from comment #4)
> Hi,
> 
> we used gaia 2.0 with gecko 30 versions. With this we are able to change
> remote debugging  to "ADB and Devtools"
> 
> But when we connect using App Manager, we are not able to install apps.
> 
> App Manager console shows :
> 18:42:01: connecting to localhost:62734
> 18:42:05: connected
> 18:42:12: Installing the Memos app... 
> 
> after this no output
> 
> techm

Hi sb00349044, for a different problem, you should submit another bug.
Summary: Not able to change Remote Debugging mode → [Flatfish] Not able to change Remote Debugging mode
I'm going to close this bug. This cannot be reproduced. If you feel different, please reopen.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Flags: needinfo?(rameshbabukm)
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 9

4 years ago
(In reply to Andrew Truong [:feer56] from comment #8)
> I'm going to close this bug. This cannot be reproduced. If you feel
> different, please reopen.

Hi Andrew,
U close this bug. It is working for me.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.