FxOS Datazilla startup_>_moz-* test results missing for multiple apps on Hamachi

RESOLVED WONTFIX

Status

Datazilla
Metrics
P1
major
RESOLVED WONTFIX
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mlee, Unassigned)

Tracking

({perf})

Details

(Whiteboard: [c=automation p= s=2014.07.04 u=], URL)

Attachments

(2 attachments)

(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8441563 [details]
Hamachi Screenshot 2014-06-17 at 11.19.50 AM.png

There is a mismatch between the FxOS apps reporting results for FxOS'  startup_>_moz-*  tests on Flame vs. Hamachi running Gaia's master branch.

Flame shows results for 5 apps while Hamachi only shows two. See the attached screenshots for details.

NOTE: These results are generated by make test-perf tests. The rationale and work to support these tests is covered by bug 996038.
(Reporter)

Comment 1

4 years ago
Created attachment 8441565 [details]
Flame Screenshot 2014-06-17 at 11.18.58 AM.png
(Reporter)

Updated

4 years ago
Depends on: 996038
I believe this is bug 1020557, though Hubert may want to clarify.
Flags: needinfo?(hub)
(Reporter)

Updated

4 years ago
Depends on: 1020557
It is because hamachi has more failures, which mean that it get less results....

(the apps in question systematically fail, see bug 1020557)
Flags: needinfo?(hub)
(Reporter)

Updated

4 years ago
Depends on: 1027232
Per discussion with the automation team, we won't be supporting hamachis anymore, so closing as WONTFIX.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
OS: Mac OS X → Gonk (Firefox OS)
Hardware: x86 → ARM
Whiteboard: [c=automation p= s= u=] → [c=automation p= s=2014.07.04 u=]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.