Spell checker activates but finds no errors, always

RESOLVED WORKSFORME

Status

RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: votedave, Unassigned)

Tracking

SeaMonkey 2.21 Branch
x86_64
Windows 7

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

4 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101 Firefox/24.0 SeaMonkey/2.21 (Beta/Release)
Build ID: 20130916112225

Steps to reproduce:

Send email
Spell checker activates
No misspelling found ever - 


Actual results:

Spell checker comes up with no error despite there being some



Expected results:

Spell checker normally found errors then edit before send

Comment 1

4 years ago
Does the same happen with the current release (2.26.1) of SeaMonkey?

What is your setting for the Pref, mail.SpellCheckBeforeSend ?

Does the problem persist if you restart SeaMonkey in Safe Mode?
(Help | Restart with addons disabled)
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
I have only recently updated to 2.21 - problem started immediately post that update.

It's set to check before send - it does but doesn't work any longer, it runs, shows dialogues box but no result, ever.

I have not tried safe mode
(Reporter)

Comment 3

4 years ago
OK problem solved.  Updated deleted the preference and or old dictionary, downloaded new one, installed, all good again.  Apologies for the false flag.  Cheers!
(Reporter)

Updated

4 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.