Closed Bug 1056528 Opened 5 years ago Closed 5 years ago

ipv6 connections fail after dns lookup

Categories

(Core :: Networking, defect)

34 Branch
x86
Windows 8.1
defect
Not set

Tracking

()

RESOLVED FIXED
mozilla34

People

(Reporter: bugzilla42, Assigned: johnsullivan.pem)

References

Details

STR:

1. Have working IPv6 connectivity in Windows.
2. Enter ipv6.google.com (an ipv6 only site) in address bar.

Result:
Error page shown immediately "Unable to connect"


STR2: Go to  www.google.com (a dual-stack site)
Result2: Immediately connects through ipv4 (check with netstat, process explorer...)

STR3: Go to http://test-ipv6.com/
Result3: Notice numeric ipv6 connections work.

Also: Go to about:networking then DNS. AAAA lookups seem to work. (There may be better ways to test this)

Good: https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox-builds/mozilla-inbound-win32/1408394455/
Bad: https://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/tinderbox-builds/mozilla-inbound-win32/1408396392/

Changes: http://hg.mozilla.org/mozilla-central/pushloghtml?fromchange=d26db5427e8a&tochange=064789f0d387

Likely cause: http://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/4741ef815af9
https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=820391
I'm going to backout 820391
Blocks: 820391
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 5 years ago
Resolution: --- → FIXED
Assignee: nobody → josullivan
Target Milestone: --- → mozilla34
We should really fix bug 841268...
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.