Status

()

RESOLVED WORKSFORME
17 years ago
15 years ago

People

(Reporter: erin, Assigned: alexsavulov)

Tracking

Trunk
Future
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

17 years ago
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; PPC; en-US; rv:0.9.5+) Gecko/20011030
BuildID:    2001103008

When you click on "Academy Awards Database" a query page should appear.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Go to http://www.oscars.org/awards_db/index.html
2. Click on Academy Awards Database


Actual Results:  Nothing happens

Expected Results:  A query page (within the frame) should appear. This works
with IE.

Comment 1

17 years ago
Reporter, please pull a newer build. This isn't reproducing for me with the Nov
3rd build under Mac OS 10.1.
(Reporter)

Comment 2

17 years ago
This was using the Nov. 3rd build (see my build number). But I will check with a
later version tonight.
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
I still see this problem with build 2001110517 on MacOS 9.2.1. Maybe this 
is just a MacOS bug?

I hate to mention this, but I had to post this with IE!! Arrgh! Hopefully those 
blocker bugs will be fixed tomorrow.

Comment 4

17 years ago
Confirmed using Mac/2001101117 (0.9.5). Mousing over the left-hand links causes an error 
message to display on the JS console, "Error: uncaught  exception: Permission denied to 
get property Window.frames".
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
This fails with 2001111903 build on WINNT.
Reassigning to Alex.
Assignee: attinasi → alexsavulov
OS: Mac System 9.x → All
Hardware: Macintosh → All
Target Milestone: --- → mozilla0.9.8
(Assignee)

Comment 6

17 years ago
 We regret that the Academy Awards database is down for reconstruction and, .....

retargeting
Target Milestone: mozilla0.9.8 → Future

Comment 7

16 years ago
For the last 2 weeks or so - from mid-July (?) - www.dealmac.com fails to load.
I am using Mac OS X 10.1.5 and Mozilla nightly builds. The same problem was
observed with NS 7 PR1 starting at the same time. The page loads fine with
OmniWeb 4.1; I don't use IE. :-) Other pages continue to load normally.
Dealmac works fine for me on a build from tonight, WinNT. Is this still
reproducible?
(Reporter)

Comment 9

16 years ago
Well, Dealmac looks good, does it show the same problem that the Oscar site did?

Comment 10

15 years ago
-> wfm per reporter comment
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Component: Layout → Networking
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.