WSDL content does not load

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
General
RESOLVED WORKSFORME
4 years ago
4 years ago

People

(Reporter: James Devney, Unassigned)

Tracking

34 Branch
x86_64
Windows 8.1
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

Attachments

(1 attachment)

311.02 KB, application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Details
(Reporter)

Description

4 years ago
Created attachment 8534239 [details]
WSDL_document_tree.docx

User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0
Build ID: 20141126041045

Steps to reproduce:

Visit:
1. https://win-mykcl.kcl.ac.uk/urd/sits.srd/siw_wsf?wsdl
or
2. https://evision.brad.ac.uk/urd/sits.srd/siw_wsf?wsdl


Actual results:

No document tree is displayed, although the page source is viewable. See attached document for an example.


Expected results:

Document tree should be displayed as per attached IE screenshot.

Link 1 is served from IIS 8.5
Link 2 is served from Apache on Solaris

Thanks, James.

Comment 1

4 years ago
WFM, I got the xml tree in both cases: http://i.imgur.com/yaOiUmB.jpg
Can you test with a clean profile, please.
https://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles


NB: please, attach your screenshots as JPEG/PNG/PDF in the future, it's more user-friendly.
Flags: needinfo?(bugs)
(Reporter)

Comment 2

4 years ago
OK, sorry about the attachment.

The page does indeed load correctly on a plain vanilla Firefox install.

I'm happy for the bug to be closed, but I would appreciate a bit of direction on how to investigate why my profile is causing issues with page displays. I don't want to start from scratch with a new profile as I have a lot of saved tabs I'd like to keep.

Thanks, James.
Flags: needinfo?(bugs)

Comment 3

4 years ago
You can test in safe mode to know if the culpit is an add-on:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode
If that's the case, disable add-on one by one to find it.

If not, you can use the reset feature:
https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-to-fix-most-problems

Updated

4 years ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.