Closed Bug 1122250 Opened 5 years ago Closed 5 years ago

[Win 7] Getting flash version of you tube instead of HTML5 on some videos

Categories

(Core :: Audio/Video, defect, P5)

x86_64
Windows 7
defect

Tracking

()

RESOLVED INVALID

People

(Reporter: marcia, Unassigned)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

Attachments

(1 file)

Attached image stats.png
Seen while running Beta 1 on Windows 7 - Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:34.0) Gecko/20100101 Firefox/34.0 ID:20141126041045 CSet: 8274648ad79f

STR:
1. Launch a video such as https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg
2. Right click to generate the stats for nerds box

Observe the attached screenshot.  I see the issue on two different Windows 7 machine, but not on my Win 8 machines.
Is there anything in the console when this happens? It looks like it didn't build the table correctly, or it's a different version of the stats overlay.

P5 since this doesn't appear to affect normal playback.
Priority: -- → P5
The picture shows the Flash stats for nerds. The HTML5 version looks different.

Could it be you accidentally disabled HTML5 video playback?
ni on marcia to grab some debugging as well as try some new profiles, and whether youtube/HTML5 is in play
Flags: needinfo?(mozillamarcia.knous)
So on one Win 7 machine running the latest nightly I noticed it is again a video from NASCAR that I had in my playlist - https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OJlF9_fiKaw. If you recall earlier in the test cycle I think I filed a bug and we determined those videos were serving up flash.

On the other Windows machine I think I accidentally launched the Firefox release version instead of the Beta.

This is likely a WFM but I try a few more scenarios before I close it out.
Flags: needinfo?(mozillamarcia.knous)
Summary: [Win 7] Stats for nerds looks strange in you tube videos → [Win 7] Getting flash version of you tube instead of HTML5 on some videos
Nascar seems to use Flash.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 5 years ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.