Closed Bug 1144272 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

Test # 3 (Stress Test) Video playback stutters when setting video resolution to max

Categories

(Core :: Audio/Video, defect)

x86_64
Windows 7
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED INCOMPLETE
Tracking Status
firefox37 --- ?
firefox38 --- affected
firefox39 --- ?

People

(Reporter: tbrais, Unassigned)

Details

(Whiteboard: betabreakers-fx38)

Attachments

(3 files)

Attached file Vito_DxDiag.txt
Actual Result:
Video starts to stutter, and becomes choppy when the user selects to run test # 2 (Stress test) by navigating to the following links:
https://www.youtube.com/watch?v=hicBgE6XndM 
https://www.youtube.com/watch?v=mGRpobfnQ8k 
https://www.youtube.com/watch?v=mpi0qsp3v_w 
https://www.youtube.com/watch?v=xdWCoEl3VRk 
https://www.youtube.com/watch?v=sC4n9BcwkGQ 
https://www.youtube.com/watch?v=s2REEePe3Mk 
https://www.youtube.com/watch?v=qqPX1t-98rU&hd=1 
https://www.youtube.com/watch?v=e-ORhEE9VVg

And setting the video quality of each video to the highest resolution setting

Steps to Reproduce:
1. Open up each listed video URL in a new tab
2. Set each video to theater mode; with the highest video resolution 
3. Observe that video play back becomes choppy
QA Whiteboard: betabreakers-fx38
Whiteboard: betabreakers-fx38
I cannot reproduce this on my Razerblade laptop running Windows 8. Todd, can you check if this reproduces for you with Firefox 37 from beta.mozilla.org?
Flags: needinfo?(tbrais)
Closing this bug as incomplete due to lack of actionable information. Todd, if you get a chance to investigate this further and can still reproduce the issue, please reopen this bug report.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Flags: needinfo?(tbrais)
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.