Closed Bug 1149796 Opened 6 years ago Closed 6 years ago

"Reset Assignee to default" and "Reset QA Contact to default" options missing when changing a bug's component

Categories

(bugzilla.mozilla.org :: User Interface, defect)

Production
x86_64
Linux
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED FIXED

People

(Reporter: armenzg, Unassigned)

Details

Attachments

(1 file)

I know I can type nobody@mozilla.org and it should work but I wonder if people would want this back or not.
the default UI doesn't have this feature, morphing for clarity.
Summary: Experimental UI does not show the checkbox to reassign to nobody → Add a way to reassign back to the default assignee
(In reply to Byron Jones β€Ή:globβ€Ί from comment #1)
> the default UI doesn't have this feature, morphing for clarity.

don't listen to early-morning glob, he's wrong.
of course there's a "Reset Assignee to default" checkbox!
Summary: Add a way to reassign back to the default assignee → "Reset Assignee to default" and "Reset QA Contact to default" options missing when changing a bug's component
Attached patch 1149796_1.patch β€” β€” Splinter Review
- adds ability for content to be appened to bug_modal/field's edit html
- refactors module hide/show into function
- adds 'reset to default' checkboxes
Attachment #8587207 - Flags: review?(dkl)
Assignee: nobody → glob
Comment on attachment 8587207 [details] [diff] [review]
1149796_1.patch

Review of attachment 8587207 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

Fixed. r=dkl
Attachment #8587207 - Flags: review?(dkl) → review+
Comment on attachment 8587207 [details] [diff] [review]
1149796_1.patch

Ooops. r+ wrong bug. Meant to r+ bug 1149879 :(
Attachment #8587207 - Flags: review+ → review?(dkl)
Comment on attachment 8587207 [details] [diff] [review]
1149796_1.patch

Review of attachment 8587207 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

r=dkl
Attachment #8587207 - Flags: review?(dkl) → review+
To ssh://gitolite3@git.mozilla.org/webtools/bmo/bugzilla.git
   280c184..2c9db01  master -> master
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 6 years ago
Resolution: --- → FIXED
I am not able to locate "Reset Assignee to default" checkbox in the experimental UI.
Flags: needinfo?(glob)
(In reply to Sebastin Santy [:seban] from comment #8)
> I am not able to locate "Reset Assignee to default" checkbox in the
> experimental UI.

the checkbox only appears when changing the component.
clear the assignee field to reset it otherwise.
Flags: needinfo?(glob)
Assignee: glob → nobody
Component: User Interface: Modal → User Interface
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.