All users were logged out of Bugzilla on October 13th, 2018

HTTP 415 error when trying to open voice messages on whatsapp web

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

RESOLVED INCOMPLETE
3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: mrblakkoff, Unassigned)

Tracking

38 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

3 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0
Build ID: 20150525141253

Steps to reproduce:

I tried opening several voice messages on whatsapp web. (It used to work up until two days ago)


Actual results:

Nothing happened. They simply won't open.


Expected results:

They should have opened.

Comment 1

3 years ago
Thanks for taking the time to report this!

Please check if there are error messages under "Developer > Browser console" when trying to open.

Also, does the problem still happen if you start Firefox in Safe Mode? (Safe Mode disables extensions and themes, hardware acceleration and some JavaScript stuff in order to exclude some possible reasons for problems. It does not disable plugins which are add-ons.) See http://support.mozilla.com/en-US/kb/Safe+Mode 

And does this also happen with a new and empty profile? See http://support.mozilla.com/en-US/kb/Basic%20Troubleshooting#w_8-make-a-new-profile and http://support.mozilla.org/kb/Managing%20profiles
Flags: needinfo?(mrblakkoff)
(Reporter)

Comment 2

3 years ago
Using the browser console I've noticed that I keep getting this following error when trying to open the messages.

HTTP load failed with status 415. Load of media resource [link to the actual message] web.whatsapp.com
Flags: needinfo?(mrblakkoff)

Updated

3 years ago
Summary: I can't open voice messages on whatsapp web. → HTTP 415 error when trying to open voice messages on whatsapp web

Comment 3

3 years ago
Are you still having the same issue in the latest version? Does the issue still happen if you use start in safe mode ?

Updated

3 years ago
Flags: needinfo?(mrblakkoff)

Comment 4

3 years ago
Closing this as incomplete due to inactivities and the lack of reply from reporter. Please feel free to open the bug if the issue reproduces in the latest builds. Thanks
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.