Deleting text and tabspaces in Show All Tags view does not function correctly.

RESOLVED EXPIRED

Status

SeaMonkey
Composer
RESOLVED EXPIRED
17 years ago
8 years ago

People

(Reporter: michael wendell, Unassigned)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
Reported using Win 2k on trunk build 2002012103.

When trying to delete text and tabspaces in Show All Tags View in Composer, only
the first character of the text is deleted.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Launch Composer
2. Type in 5 characters
3. Hit indent 5 times
4. Click on the Show All Tags tab
5. By clicking and dragging, highlight the text and the tabspaces
6. Press delete

Actual Results:  Only the first character of the text is deleted.

Expected Results:  I would expect that all the text and tabspaces be deleted.

Comment 1

17 years ago
-->cmanske
Assignee: syd → cmanske

Comment 2

17 years ago
Tabspaces? When I indent 5 times, I get 5 "blockquote" tags, which you see as
yellow icons in Show All Tags Mode. If I drag select text there, it all deletes
ok. You can select the icons that way, you can click on any of them and then 
delete will delete that tag and all else after it.
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
Perhaps I was unclear in step 3.  I was hitting the tab key on the keyboard 5
times.  Which in show all tags mode shows as blank space, and in HTML source
view shows as              
   
        

Interestingly enough when I try it with today's trunk build (01-23), none of the
characters are deleted.

Comment 4

17 years ago
Yes, hitting "Tab" key is very different from 'Indent' !
This is weird! Don't know why it should behave different in Show all tags mode,
which simply has an overlay style sheet that adds icons as background images on
tag frames.
Status: NEW → ASSIGNED

Comment 5

17 years ago
Daniel, Joe: any ideas?

Comment 6

17 years ago
changing milestone
Target Milestone: --- → mozilla1.1

Updated

16 years ago
Target Milestone: mozilla1.1alpha → mozilla1.2beta
Product: Browser → Seamonkey
Assignee: cmanske → nobody
Status: ASSIGNED → NEW
QA Contact: sujay → composer
Target Milestone: mozilla1.2beta → ---

Comment 7

9 years ago
MASS-CHANGE:
This bug report is registered in the SeaMonkey product, but has been without a comment since the inception of the SeaMonkey project. This means that it was logged against the old Mozilla suite and we cannot determine that it's still valid for the current SeaMonkey suite. Because of this, we are setting it to an UNCONFIRMED state.

If you can confirm that this report still applies to current SeaMonkey 2.x nightly builds, please set it back to the NEW state along with a comment on how you reproduced it on what Build ID, or if it's an enhancement request, why it's still worth implementing and in what way.
If you can confirm that the report doesn't apply to current SeaMonkey 2.x nightly builds, please set it to the appropriate RESOLVED state (WORKSFORME, INVALID, WONTFIX, or similar).
If no action happens within the next few months, we move this bug report to an EXPIRED state.

Query tag for this change: mass-UNCONFIRM-20090614
Status: NEW → UNCONFIRMED

Comment 8

8 years ago
MASS-CHANGE:
This bug report is registered in the SeaMonkey product, but still has no comment since the inception of the SeaMonkey project 5 years ago.

Because of this, we're resolving the bug as EXPIRED.

If you still can reproduce the bug on SeaMonkey 2 or otherwise think it's still valid, please REOPEN it and if it is a platform or toolkit issue, move it to the according component.

Query tag for this change: EXPIRED-20100420
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.