BlankDecoderModule should be used first if enabled

RESOLVED FIXED in Firefox 44

Status

()

defect
RESOLVED FIXED
4 years ago
3 years ago

People

(Reporter: jya, Assigned: jya)

Tracking

Trunk
mozilla44
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox44 fixed)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

4 years ago
BlankDecoderModule is used for debugging, it should be used by default whenever it is available.
(Assignee)

Comment 1

4 years ago
Attachment #8679116 - Flags: review?(dglastonbury)
Comment on attachment 8679116 [details] [diff] [review]
Use only Blank PDM if enabled.

Review of attachment 8679116 [details] [diff] [review]:
-----------------------------------------------------------------

WFM
Attachment #8679116 - Flags: review?(dglastonbury) → review+
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/8c07b084c0f8
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 4 years ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla44
Comment hidden (spam)
Comment hidden (spam)
Comment hidden (spam)
Comment hidden (spam)
(Assignee)

Comment 9

3 years ago
I see no relation to this commit and its backout and the bug at hand. 
It sounds to me that the bug number was incorrectly set. 

It has happened twice now. Please assign this change to the correct bug
Flags: needinfo?(jyavenard) → needinfo?(chutten)
I am so sorry. I missed it the first time, fixed it only half-way the second time. I will do my best. For now I've tagged the land/backout notices as spam so they hopefully don't confuse future spelunkers.
Flags: needinfo?(chutten)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.