Unable to upload picture to Firefox Accounts from firstrun

NEW
Unassigned

Status

3 years ago
3 years ago

People

(Reporter: bogdan_maris, Unassigned)

Tracking

unspecified
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox46 affected)

Details

(Whiteboard: [fxa], URL)

Attachments

(1 attachment)

Created attachment 8706901 [details]
Gif showing the issue

Affected builds:

Affected OS's:

STR:
1. Start Firefox
2. Visit https://www.mozilla.org/en-US/firefox/44.0/firstrun/ or 43.0 instead of 44.0 
3. Sign in with a new account
4. Revisit url from step 2
5. Click 'Add' button from Account picture
6. Click Upload and select an image from drive

Expected: The selected image is uploaded to FxA

Actual: Nothing happens after selecting the image.

Notes:
- Not sure if this is a recent regression, it also reproduces in 43.0, will get back on this asap.
- Doing the same thing from https://accounts.firefox.com/settings works as expected
Mark do you know a build where this was first introduced in firstrun so I can search for a regression?
Flags: needinfo?(markh)
(In reply to Bogdan Maris, QA [:bogdan_maris] from comment #0)
> Created attachment 8706901 [details]
> Gif showing the issue
> 
> Affected builds:
- Firefox 43 RC
- Firefox 44 beta 8

 
> Affected OS's:
- Ubuntu 12.04 32-bit
- Mac OS X 10.8.5
- Windows 10 64-bit
Shane, can you help triage this?
Component: FxAccounts → Server: Firefox Accounts
Flags: needinfo?(markh) → needinfo?(stomlinson)
Product: Core → Cloud Services
Version: Trunk → unspecified
Thanks :bogdan_maris and :markh - filed on the content server at https://github.com/mozilla/fxa-content-server/issues/3388
Flags: needinfo?(stomlinson)
Whiteboard: [fxa]
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.