Australis Menu button (≡) doesn't look pressed in Customize mode if I use context menu in Australis Menu

VERIFIED FIXED in Firefox 48

Status

()

VERIFIED FIXED
3 years ago
2 years ago

People

(Reporter: arni2033, Assigned: Gijs)

Tracking

Trunk
Firefox 48
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox48 verified)

Details

MozReview Requests

()

Submitter Diff Changes Open Issues Last Updated
Loading...
Error loading review requests:

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 years ago
>>>   My Info:   Win7_64, Nightly 48, 32bit, ID 20160312030405
STR_A:
1. Open http://example.org/ in a new tab
2. Click Australis Menu button (≡)
3. Right-click any item inside Australis Menu, e.g. "Customize" button.
4. Click "Customize..." / "Add More Items..." menuitem

AR:  After Step 4 button (≡) looks not pressed


STR_B:
1. Open http://example.org/ in a new tab
2. Click Australis Menu button (≡)
3. Click "Customize" button.
4. Right-click any toolbarbutton in Australis Menu or in Customization palette, click somewhere

AR:  After Step 3 button (≡) looks pressed. After Step 4 it looses "pressed" state.


ER:  Either X or Y
 X) Australis Menu button (≡) should always look pressed in Customize mode
 Y) Australis Menu button (≡) should always look NOT pressed in Customize mode
Created attachment 8730913 [details]
MozReview Request: Bug 1256085 - fix hamburger menu losing pressed state when a context menu inside the panel closes, r?jaws

Review commit: https://reviewboard.mozilla.org/r/40223/diff/#index_header
See other reviews: https://reviewboard.mozilla.org/r/40223/
Attachment #8730913 - Flags: review?(jaws)
Comment on attachment 8730913 [details]
MozReview Request: Bug 1256085 - fix hamburger menu losing pressed state when a context menu inside the panel closes, r?jaws

Review request updated; see interdiff: https://reviewboard.mozilla.org/r/40223/diff/1-2/
Comment on attachment 8730913 [details]
MozReview Request: Bug 1256085 - fix hamburger menu losing pressed state when a context menu inside the panel closes, r?jaws

https://reviewboard.mozilla.org/r/40223/#review36803

Care to add a test for this?
Attachment #8730913 - Flags: review?(jaws) → review+

Comment 5

3 years ago
bugherder
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/bf91d8c73945
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 3 years ago
status-firefox48: affected → fixed
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 48
(Reporter)

Comment 6

2 years ago
Fixed on:   Win7_64, Nightly 48, 32bit, ID 20160317030235
Status: RESOLVED → VERIFIED
(Assignee)

Updated

2 years ago
Assignee: nobody → gijskruitbosch+bugs
I have reproduced this bug with Nightly 48.0a1 (2016-03-12) on Windows 7, 64 Bit!

This bug's fix is verified on latest Beta, Developer Edition and Nightly.

Build ID   20160714050942
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:48.0) Gecko/20100101 Firefox/48.0


Build ID   20160727004019
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:49.0) Gecko/20100101 Firefox/49.0


Build ID   20160714030208
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:50.0) Gecko/20100101 Firefox/50.0
(Assignee)

Updated

2 years ago
status-firefox48: fixed → verified
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.