Pages do not load from cache via link clicks if connectivity was lost while tab was opened

RESOLVED FIXED in Firefox 49

Status

()

RESOLVED FIXED
2 years ago
2 years ago

People

(Reporter: Grisha, Assigned: Grisha)

Tracking

unspecified
Firefox 49
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox49 verified)

Details

MozReview Requests

()

Submitter Diff Changes Open Issues Last Updated
Loading...
Error loading review requests:

Attachments

(1 attachment)

(Assignee)

Description

2 years ago
Steps to reproduce:
- open some webpage A
- click on some link B, let it load
- turn on Airplane mode
- Go Back -> offline cached version of page A will load
- click on the same link B
- bug! page doesn't load, complains about connectivity
- Go Back -> offline cached version of page A will load
- Go Forward -> offline cached version of page B will load!

However, if you will now close this tab entirely, and open the same page A in a new tab - it will load in the offline mode, and clicking on link B will take you to its offline cached version. Back/Forward actions will also work correctly, as before.
(Assignee)

Comment 1

2 years ago
Created attachment 8749886 [details]
MozReview Request: Bug 1270697: Set LOAD_FROM_CACHE flag when useCache==true, and unset it when useCache==false r=sebastian

Review commit: https://reviewboard.mozilla.org/r/51227/diff/#index_header
See other reviews: https://reviewboard.mozilla.org/r/51227/
Attachment #8749886 - Flags: review?(s.kaspari)
Assignee: nobody → gkruglov
Status: NEW → ASSIGNED
Comment on attachment 8749886 [details]
MozReview Request: Bug 1270697: Set LOAD_FROM_CACHE flag when useCache==true, and unset it when useCache==false r=sebastian

https://reviewboard.mozilla.org/r/51227/#review48053

Heh. Classic.
Attachment #8749886 - Flags: review?(s.kaspari) → review+
(Assignee)

Comment 3

2 years ago
https://hg.mozilla.org/integration/fx-team/rev/c46493e9c26bc7b16ce052af4c023b239e4ce5ec
Bug 1270697: Set LOAD_FROM_CACHE flag when useCache==true, and unset it when useCache==false r=sebastian

Comment 4

2 years ago
bugherder
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/c46493e9c26b
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
status-firefox49: --- → fixed
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → Firefox 49
status-firefox49: fixed → verified
Tested using:
Device: Sony Xperia Z5 (Android 5.1.1)
Build: Nightly - 49.0a1(2016-05-11)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.