Cached fonts don't show up in the network monitor on refresh

NEW
Unassigned

Status

()

Firefox
Developer Tools: Netmonitor
P2
normal
2 years ago
5 months ago

People

(Reporter: jrmuizel, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

2 years ago
Refreshing a bugzilla page doesn't show https://bugzilla.mozilla.org/skins/contrib/Mozilla/fira/FiraSans-Regular.woff in the network monitor. It shows up as cached when refreshing the page in Chrome.
Does it appear in the network monitor for you if you do a hard refresh (Cmd-Shift-R) or disable caching in the toolbox (Gear icon in toolbox -> Disable caching)?

In my local testing, I seem to never see the font at all, no matter the caching state.
Flags: needinfo?(jmuizelaar)
Created attachment 8784334 [details]
font-requests.png

Here are my STR:
1) Load this page
2) Open DevTools, select the Net panel (you might want to use Font filter)
3) Soft reload (F5): Fonts are not visible -> BUG
4) Hard reload (Shift+F5): Fonts are visible

I am getting the same results on Max, except that there are 4 fonts loaded.

Honza
Priority: -- → P2
Updated the STR (step 4) for
>Version 	55.0a1
>Build ID 	20170413080758
built from 352751:819a666afddc central 

1) Load this page
2) Open DevTools, select the Net panel (you might want to use Font filter)
3) Soft reload (F5): Fonts are not visible -> BUG
4) Hard reload (Shift+F5): Fonts are not visible -> BUG

The fonts appear the first time, but then do not appear with neither Soft reload (F5) or Hard reload (Shift+F5). Disabling or clearing cache makes them appear again.
Updating https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1293766#c3
>Version 	55.0a1
>Build ID 	20170413080758
>User Agent 	Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0
Flags: needinfo?(jmuizelaar)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.