Closed Bug 132732 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

Printing any mail does not work anymore

Categories

(MailNews Core :: Printing, defect)

x86
Windows 2000
defect
Not set
major

Tracking

(Not tracked)

VERIFIED FIXED

People

(Reporter: marcus, Assigned: rods)

Details

From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; de-AT; rv:0.9.9+)
Gecko/20020321
BuildID:    2002032117

Printing any mail does not work. When I try to print a mail, the message
"Loading message to print" appears in the status bar, and thats it.

Reproducible: Always
Steps to Reproduce:
1. Open a mail
2. try to print mail


Actual Results:  Message "Loading message to print" appears in the status bar,
and thats it. Mail will not be printed, print dialog does not appear.

Expected Results:  Print dialog should appear and mail should be printed
2002032117 on WinNT SP 6

i got a:

The Browser cannot print rightnow
Please try again when the page has finished loading

WFM W2K 2002031104, but confirming as per comment 1
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
I have this bug too with Windows XP. Pretty annoying !
See comments 49 and 50 from bug 123554 also.
is this related to the bug you were talking about, the multiple print jobs from
mail?
Assignee: dcone → rods
With builds on 3-18 on winxp I could launch the app, print the home page from
the browser, then print a mail message and exit.  Both printed fine.  With the
3-21 build winxp, going through those same steps I get what the original
scenario gets.  Note: bug 131174 was logged for the 3-10 build and was a crash
when cancelling the print dialog.  Bug 123554 mentions that the fix for 131174
could have caused this bug.  Will test with 3-22 build since that fix was backed
out on 3-21.   Note, this is a general Print bug not just a MailNews bug ccing sujay
Fixed I backed out a patch for a different bug that fixed this.
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → FIXED
This works now with the 3-22 win build.  Verified
Status: RESOLVED → VERIFIED
This is not really fixed: When I print the first mail, everything is fine. But:
if you cancel printing a mail, any other mail you want to print after that will
just show the "Loading message to print" message in the status bar and that's
it. You have to exit Mozilla if you want to print another mail. Tested with
latest build 2002032732.
Status: VERIFIED → REOPENED
Resolution: FIXED → ---
Maybe this depends on the printer used? With HP Laserjet 4000TN and Windows 2000
over network I get the bug, with HP Deskjet 840C via USB on my Windows XP
machine it's all fine. Latest build of today!
There was a problem but this should be fixed now. 
Status: REOPENED → RESOLVED
Closed: 21 years ago21 years ago
Resolution: --- → FIXED
Marcus, please verify again in today's builds...mark this verified-fixed
if it works...thanks...
Using build 20020327 on winxp, linux, mac 10.1 this is fixed. Verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.