[Linux] getUserMedia - Request for video and audio -Only video displayed, no mic audio available

RESOLVED INVALID

Status

()

Core
WebRTC
RESOLVED INVALID
7 months ago
7 months ago

People

(Reporter: terrameijar, Assigned: jib)

Tracking

52 Branch
Unspecified
Linux
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

7 months ago
Steps:
1. Visit: https://mozilla.github.io/webrtc-landing/gum_test.html
2. Click "Audio & Video
3. Approve mic and webcam access

Expected:

Video and audio feed.

Actual:
Only video from webcam displayed, no audio can be heard..
Web console does not show any errors.
(Reporter)

Comment 1

7 months ago
Name 	Firefox
Version 	52.0b3
Build ID 	20170202101509
Ubuntu 16.04
Status: NEW → UNCONFIRMED
Ever confirmed: false
Try right-clicking on the video and selecting "Unmute". Do you hear audio now?
Flags: needinfo?(terrameijar)
Also, do you get sound here? https://jsfiddle.net/srn9db4h/
https://github.com/mozilla/webrtc-landing/pull/21
(Assignee)

Updated

7 months ago
Assignee: nobody → jib
(Reporter)

Comment 5

7 months ago
(In reply to Jan-Ivar Bruaroey [:jib] from comment #3)
> Also, do you get sound here? https://jsfiddle.net/srn9db4h/

Yes, I have audio and video on both sites now. Thanks for pointing out how to get audio to work. This bug can be closed now.
Flags: needinfo?(terrameijar)

Updated

7 months ago
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 7 months ago
Resolution: --- → INVALID
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.