mozilla crashes when entering new value in the "scale" field

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

--
critical
VERIFIED WORKSFORME
17 years ago
17 years ago

People

(Reporter: weriau, Assigned: rods)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

17 years ago
 
(Reporter)

Comment 1

17 years ago
version 0.9.9
does only happen when manually entering a new value in the field.
doesn't occur when using arrows.

Comment 2

17 years ago
Reporter: Please tell us more. Which "scale" field?
(Reporter)

Comment 3

17 years ago
sure, sorry, in fact I was expecting questions as I didn't really know what kind
of details to mention :)

so, to start from the beginning :
when you enter the "print preview" mode, a new tool bar appears at the top, with
a print and page setup buttons, page number ... and a "scale" text field, which
is the percentage you want the page to be displayed for printing.
When I modify the value of this field with both arrows located on its right side
( up and down arrows ) then everything is fine, the page is properly reduced to
the new size and I can print it.
On the other hand, when I want to change its value by clicking on the text, I
can still select it but as soon as I hit any digit key, mozilla crashes !!
This happens everytime, whatever complexity the page is ( only text, text with a
few images, with many images and tables ... )

I have a clean 0.9.9 install, build 2002031104
I don't remember this happening with a 0.9.8+ I had before ... but I don't
really remember so maybe I am wrong on this ...

didn't anyone notice this bug before ?
hope this report can help :)
(Reporter)

Comment 4

17 years ago
OOPS ...
I just downloaded le lastest nightly build, the issue seems to have been
corrected ...
sorry for the spam, you certainly have more important things to do !!
bye

Comment 5

17 years ago
I think you all are using an older build...worksforme using
3/26 build.

this bug was fixed recently..

marking WFM..

REOPEN if you still find this a problem after trying in new build.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 17 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME

Comment 6

17 years ago
verified.
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.