Closed Bug 1346721 Opened 5 years ago Closed 4 years ago

Crash in nsFrame::BoxReflow with LavaFox/BlackFox themes

Categories

(WebExtensions :: General, defect)

Unspecified
Windows 10
defect
Not set
critical

Tracking

(Not tracked)

RESOLVED WONTFIX

People

(Reporter: jcristau, Unassigned)

References

()

Details

(Keywords: crash)

Crash Data

This bug was filed from the Socorro interface and is 
report bp-ece5e104-747c-453c-99f9-ca2282170313.
=============================================================

It looks like there's a strong correlation between this crash signature and the LavaFox_V1 / BlackFox_V1 themes (and variants).
Summary: Crash in nsFrame::BoxReflow → Crash in nsFrame::BoxReflow with LavaFox/BlackFox themes
See Also: → 1346715
The developer has been contacted.
All LavaFox addons have been updated to version 2.5.0 (and approved on AMO) and contain a fix to this issue.
This is not fixed in latest LavaFox - though I am running an older Firefox:
https://crash-stats.mozilla.com/report/index/e094c677-8b1c-4d99-8c12-7092a1170524
(In reply to JB from comment #3)
> This is not fixed in latest LavaFox - though I am running an older Firefox:
> https://crash-stats.mozilla.com/report/index/e094c677-8b1c-4d99-8c12-
> 7092a1170524

I have sent a message to the developer to let him know about this crash. Can you confirm here the version of LavaFox_V1-Purple you are currently using (I don't see it in the crash report)? Version 2.5.0 introduced a fix for this crash.

Thanks!
I have found in the crash report the version JB is using : LavaFox_V1-Purple 2.5.1
(In reply to JB from comment #3)
> This is not fixed in latest LavaFox - though I am running an older Firefox:
> https://crash-stats.mozilla.com/report/index/e094c677-8b1c-4d99-8c12-
> 7092a1170524

I'm posting this for the dev of LavaFox themes as he/she can't log in to post on Bugzilla right now.

<<I tested on recent versions - 53 to 55 .. could you please the bug saying it's solved for any recent Firefox version ? (not ESR, that's working fine with 2.5.0)>>

Updating to the current production build (Firefox 53) should fix this issue.
Updating to 53 isn't an option for me - downgraded LavaFox to 2.5.0 and it works fine.
Mass-closing bugs that relate to legacy versions of add-ons or are otherwise no longer worth tracking. Please comment if you think this bug should be reopened.

Sorry for the bugspam. Made you look, though!
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 4 years ago
Resolution: --- → WONTFIX
Component: Add-ons → General
Product: Tech Evangelism → WebExtensions
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.