Submitting this form causes NGLayout to hang

VERIFIED FIXED in M4

Status

()

Core
HTML: Form Submission
P2
normal
VERIFIED FIXED
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: Angus Davis, Assigned: Eric Pollmann)

Tracking

Trunk
x86
Other
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
At the bottom of this page there is a form with two text fields and a submit
button. If you hit the submit button (even without filling in the text fields),
a new page should load, as it does in Nav4/IE4/5

Instead, NGLayout seems to just hang (it does not crash, though). Resizes don't
repaint, etc.

Strange...
(Reporter)

Updated

19 years ago
Severity: critical → normal
(Reporter)

Comment 1

19 years ago
Oops, I had left the severity from a previous bug report. Sorry, it's now set
to normal :-)

Updated

19 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → REOPENED

Comment 2

19 years ago
Verified fixed using 11.30.98 builds of xpviewer on NT 4 SP3 and Win98,
specifically, submitting the form does not result in a hang, but results in
being taken to the "Test Group" page.

However, output identical to that described in this bug report (a partial
app hang) simply by clicking on any of the text fields on the resulting page.
(i.e. JavaScript, VBScript Support, Java, ActiveX Support.)

Upon clicking any of these text lables:
     - The content region of the viewer will cease to update
     - Links clicked on the page no longer invoke any browser activity
     - The scroll bar is "hung" (can't be moved)

(Other app behavior is okay; specifically, a random sample of menu items still
work.)

Please note that this also takes place in Communicator 4.5 RTM --- but works
fine using the Windows 98/IE4 browser.

Thus, since I don't see an explanation of the root source of the hang
described in this bug or other evidence that this is an unrelated problem in the
bug report, I'm re-opening this bug.

(Please let me know by E-mail if you'd like this issue split into a separate
bug.)

Updated

19 years ago
Assignee: karnaze → pollmann
Status: REOPENED → NEW

Comment 3

19 years ago
Setting all current Open/Normal to M4.

Comment 4

19 years ago
per leger, assigning QA contacts to all open bugs without QA contacts according
to list at http://bugzilla.mozilla.org/describecomponents.cgi?product=Browser

Updated

19 years ago
QA Contact: 4110 → 4137

Comment 5

19 years ago
Reassigning qa contact to cpratt@netscape.com

Updated

19 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago19 years ago
QA Contact: 4137 → 1698

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 6

19 years ago
Verified fixed by elig@netscape.com, 12/01/98. Marking as verified and changing
QA contact to elig@netscape.com. Eli, if you feel this should be reopened to
address other bugs, it's all yours.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.