Windows address sanitizer builds on TC missing symbols

RESOLVED DUPLICATE of bug 1360650

Status

()

Core
Build Config
RESOLVED DUPLICATE of bug 1360650
5 months ago
5 months ago

People

(Reporter: tsmith, Unassigned)

Tracking

Trunk
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

5 months ago
The windows address sanitizer builds on taskcluster seem to be missing symbols.

https://tools.taskcluster.net/index/artifacts/gecko.v2.mozilla-central.latest.firefox/win64-asan-opt

I do not see anything like: target.crashreporter-symbols-full.zip

Another possibility suggested by :froydnj is to not strip the symbols. This is current practice for our Linux ASan builds so it is preferred.

Comment 1

5 months ago
.... Sooo, I investigated briefly to make sure this bug doesn't block the Tier1-ing of Windows builds in Taskcluster this week.

I assert it does not, reasons follow.

* Asan for windows was enabled in https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/ce6d44c6917e
* In that patch, we also *explicitly* disable symbol fetching on tests: https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/ce6d44c6917e#l4.50
* That patch also sets 'run-on-projects: []' which means it shouldn't run on central (unless something else "selected" to run depends on it) and enables it to be runnable on try.
* That job had been running on central as recently as friday, I'm not certain why offhand.
** https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=mozilla-central&revision=057d626fc5e1afbf4086eb9400ebb3718a4cabca&filter-searchStr=win+asan&filter-tier=1&filter-tier=2&filter-tier=3
* As of the autoland to central merge on saturday it has not been running
** https://treeherder.mozilla.org/#/jobs?repo=mozilla-central&revision=7e496e6bac00d2acbf3dcd5615c13d4ac489724e&filter-searchStr=win+asan&filter-tier=1&filter-tier=2&filter-tier=3

Given all that I think if/when its deemed needed to run on central it can simply be enabled and this bug addressed if its a blocker.

Comment 2

5 months ago
Is this different from bug 1360650?
Flags: needinfo?(twsmith)
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 5 months ago
Flags: needinfo?(twsmith)
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1360650
(Reporter)

Comment 4

5 months ago
(In reply to David Major [:dmajor] from comment #2)
> Is this different from bug 1360650?

Nope. it's just been a while an it slipped my mind sorry (on the plus side it got things moving).
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.