empty page using uBo / ABP webext (even whitelisting the site)

RESOLVED DUPLICATE of bug 1379148

Status

defect
RESOLVED DUPLICATE of bug 1379148
2 years ago
11 months ago

People

(Reporter: smultron45, Unassigned)

Tracking

56 Branch

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

2 years ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/61.0.3163.71 Safari/537.36

Steps to reproduce:

Use only uBo or ABP (WebExtensions).
Go to https://www.bpostbanque.be/portal/Start.asp

The page will be correctly displayed only disabling the addon (in add-ons manager page)

The page will still be empty even whitelisting the site in uBo / ABP.

It should be a webextensions famework bug (no issue with the legacy addons)

see more:
https://github.com/gorhill/uBlock/issues/2949




Actual results:

An empty page will be displayed.


Expected results:

I expect the real/normal page (like in chromium browses using the same extension)

Comment 1

2 years ago
Per the github issue, isn't this just a dupe of bug 1379148? I also have no idea why you marked this security-sensitive...
Group: firefox-core-security
Component: Untriaged → WebExtensions: Untriaged
Product: Firefox → Toolkit
See Also: → 1379148

Comment 2

2 years ago
I think its a dupe, please let me know if you think it isn't.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 2 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Duplicate of bug: 1379148

Updated

11 months ago
Product: Toolkit → WebExtensions
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.