Firefox crashing when entering Responsive Design Mode from Private Tab

RESOLVED INCOMPLETE

Status

()

Firefox
Developer Tools: Responsive Design Mode
P3
normal
RESOLVED INCOMPLETE
8 months ago
8 months ago

People

(Reporter: kunambi, Unassigned)

Tracking

55 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(firefox57 fix-optional)

Details

(Reporter)

Description

8 months ago
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:55.0) Gecko/20100101 Firefox/55.0
Build ID: 20170824053622

Steps to reproduce:

1. Open a new Private Tab
2. Browse to any page
3. Right-click anywhere on page and select "Inspect element"
4. Click "Responsive Design Mode"
5. Firefox window crashes


Actual results:

The window becomes white and totally unresponsive - impossible to close the tab, or switch to another tab. I have to close the entire window, or kill the process.


Expected results:

The Responsive Design Mode should be executed in the same way as if I wouldn't use Private Tab

Comment 1

8 months ago
Hi.  I can't reproduce this issue on Arch.  I tried 55.0.3 and Nightly.  So this may be platform specific?

Have you got any addons installed?  Can you reproduce the problem if you run firefox in safe mode?

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

In steps to reproduce, you say Firefox crashes.  Do you get the crash reporter?  If so, could you please post a crash report id?  But if the browser is just hanging, you can force it browser to crash, which should generate a crash report.  The instructions are here:

https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/How_to_report_a_hung_Firefox
I could not reproduce either. I tested on FF55 and FF57 both on Windows 10.

Updated

8 months ago
Component: Untriaged → Developer Tools: Responsive Design Mode
Also, do you see any errors in the Browser Console when this happens?
Flags: needinfo?(kunambi)
status-firefox57: --- → fix-optional
Priority: -- → P3
I would really like to find the root cause of this issue, but the reporter doesn't seem to reply.  This is a tricky issue, so I imagine it may a require some back and forth diagnostics to work out.

Please re-open if I have made a mistake.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 8 months ago
Flags: needinfo?(kunambi)
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.