dom/media/test/test_autoplay_policy_activation.html fails after bug 1193394

RESOLVED FIXED in Firefox 60

Status

()

defect
P2
normal
RESOLVED FIXED
2 years ago
5 months ago

People

(Reporter: arai, Assigned: cpearce)

Tracking

Trunk
mozilla60
Points:
---
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(firefox60 fixed)

Details

Attachments

(2 attachments)

https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#?job_id=164510986&repo=try&lineNumber=2356
> INFO - TEST-UNEXPECTED-FAIL | dom/media/test/test_autoplay_policy_activation.html | audible playback in activated cross-origin iframe allowed - got false, expected true
> INFO -     SimpleTest.is@SimpleTest/SimpleTest.js:312:5
> INFO -     runTest@dom/media/test/test_autoplay_policy_activation.html:147:13
> INFO -     async*@dom/media/test/test_autoplay_policy_activation.html:21:11
I should have added :cpearce.
:cpearce, can you please take a look at the failure in the try in comment 0?  We will land bug 1193394 soon (hopefully in this week).
Flags: needinfo?(cpearce)
here's a patch to disable the test temporarily
Attachment #8954997 - Flags: review?(hikezoe)
Attachment #8954997 - Flags: review?(hikezoe) → review+
Comment on attachment 8955009 [details]
Bug 1441424 - Fix autoplay activation test.

https://reviewboard.mozilla.org/r/224188/#review230506
Attachment #8955009 - Flags: review?(dglastonbury) → review+
Pushed by cpearce@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/mozilla-inbound/rev/f8688efe4824
Fix autoplay activation test. r=kamidphish
Keywords: leave-open
Target Milestone: --- → mozilla60
The fix re-enabled the test so looks like we can close this. Thanks for the report!
Assignee: nobody → cpearce
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 2 years ago
Priority: -- → P2
Resolution: --- → FIXED
\o/
Clearing NI to :cpearce. Thanks for the lovely fix!
Flags: needinfo?(cpearce)
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.