Open Bug 1470413 Opened Last year Updated Last year

National geographic videos don't play

Categories

(Firefox for Android :: Audio/Video, defect, P5)

All
Android
defect

Tracking

()

Tracking Status
fennec ? ---
firefox60 --- wontfix
firefox61 --- wontfix
firefox62 --- wontfix
firefox63 --- wontfix
firefox64 --- wontfix
firefox65 --- fix-optional

People

(Reporter: oana.horvath, Unassigned)

References

Details

(Keywords: regression)

Attachments

(1 file)

Devices:
Sony Xperia Z2 (Android 6.0.1)
Xiaomi Mi Pad 2 (Android 5.1) - x86
Nexus 5 (Android 6.0.1)	
Google Pixel (Android 8.1.0)

Build: Nightly 62.0a1 (2018-06-22);

Steps to reproduce:
1. Go to https://video.nationalgeographic.com/ or https://news.nationalgeographic.com/
2. Play a video.


Expected result:
Videos should play.

Actual result:
No video/audio.

note: Works on Chrome and Firefox desktop.
tracking-fennec: --- → ?
Attached file logcat - nat geo.txt
Tried to get a regression range, but I've reached as far as 2015 and then the video crashes the app, cannot continue.
I attached a logcat which may be of some help.
See Also: → 1471123
Re-triaging per https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1473195

Needinfo :susheel if you think this bug should be re-triaged.
Priority: -- → P5
Hi,
Taking into consideration Comment 1, I will remove the regression-wanted flag.
Thanks!
Updating tracking flags as we get closer to the 64 release, fix-optional on 65 as this is a P5.
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.