Closed Bug 1478917 Opened Last year Closed Last year

[LTO][mac] ld crash during configure

Categories

(Firefox Build System :: General, defect)

defect
Not set

Tracking

(firefox63 fixed)

RESOLVED FIXED
mozilla63
Tracking Status
firefox63 --- fixed

People

(Reporter: glandium, Assigned: glandium)

References

Details

Attachments

(1 file)

No description provided.
Attachment #8995424 - Flags: review?(core-build-config-reviews) → review?(nfroyd)
Comment on attachment 8995424 [details]
Bug 1478917 - Apply upstream patch fixing ld64 crash with LTO.

https://reviewboard.mozilla.org/r/259870/#review266970

Should build-cctools-port-macosx.sh get this too?
Attachment #8995424 - Flags: review+
Comment on attachment 8995424 [details]
Bug 1478917 - Apply upstream patch fixing ld64 crash with LTO.

https://reviewboard.mozilla.org/r/259870/#review266968
Attachment #8995424 - Flags: review?(nfroyd) → review+
(In reply to David Major [:dmajor] from comment #2)
> Comment on attachment 8995424 [details]
> Bug 1478917 - Apply upstream patch fixing ld64 crash with LTO.
> 
> https://reviewboard.mozilla.org/r/259870/#review266970
> 
> Should build-cctools-port-macosx.sh get this too?

Ah, yes. Forgot to update it.
Pushed by mh@glandium.org:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/91307a0650ac
Apply upstream patch fixing ld64 crash with LTO. r=dmajor,froydnj
https://hg.mozilla.org/mozilla-central/rev/91307a0650ac
Status: NEW → RESOLVED
Closed: Last year
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla63
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.