login to webpages with domain login fails

VERIFIED DUPLICATE of bug 23679

Status

()

Core
Networking: HTTP
VERIFIED DUPLICATE of bug 23679
16 years ago
16 years ago

People

(Reporter: Nathan Haas, Assigned: Mitchell Stoltz (not reading bugmail))

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
Attempt to access http://billing.hispeed.net and it returns username and
password field. Attempts to login to this page fail with a correct username and
password. It does not display the third field, domain, which shows up in
internet explorer 4+.
I can login to this page with a correct username/password/domain in IE 4+. I
cannot give a username/password/domain for security reasons. 
This may not be a bug, it could be that IE is using a non-standard function.
I have tested this with mozilla RC3, and Mozilla 1.0.
T 216.65.159.10:80 -> 192.168.0.10:1405 [A]
  HTTP/1.1 401 Access Denied..Server: Microsoft-IIS/5.0..Date: Mon, 10 J
  un 2002 06:42:50 GMT..WWW-Authenticate: Negotiate..WWW-Authenticate: N
  TLM..WWW-Authenticate: Basic realm="billing.hispeed.net"..Connection:
  close..Content-Length: 3643..Content-Type: text/html....<!DOCTYPE HTML
....

"WWW-Authenticate: NTLM"

NTLM is a IE only feature but we try to implement it.


*** This bug has been marked as a duplicate of 23679 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Component: Security: General → Networking: HTTP
QA Contact: bsharma → tever
Resolution: --- → DUPLICATE

Comment 2

16 years ago
Verified dupe.
Status: RESOLVED → VERIFIED
QA Contact: tever → junruh
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.