Closed Bug 151327 Opened 21 years ago Closed 21 years ago

verify_new_product.html.tmpl prints wrong message

Categories

(Bugzilla :: Creating/Changing Bugs, defect)

2.17
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED FIXED
Bugzilla 2.16

People

(Reporter: gerv, Assigned: myk)

References

Details

(Keywords: regression)

Attachments

(1 file)

You get the "component/version" message even when you are also updating the
milestone. This is an obvious misspelling of a template var in
verify-new-product.html.tmpl .

Gerv
Blocks: 150783
Attached patch Patch v.1Splinter Review
Just the job.

Gerv
Comment on attachment 87430 [details] [diff] [review]
Patch v.1

r=bbaetz x2
Attachment #87430 - Flags: review+
Keywords: patch, regression, review
Target Milestone: --- → Bugzilla 2.16
Fixed on trunk and branch.

Checking in template/en/default/bug/process/verify-new-product.html.tmpl;
/cvsroot/mozilla/webtools/bugzilla/template/en/default/bug/process/verify-new-product.html.tmpl,v
 <--  verify-new-product.html.tmpl
new revision: 1.3.2.3; previous revision: 1.3.2.2
done

Checking in template/en/default/bug/process/verify-new-product.html.tmpl;
/cvsroot/mozilla/webtools/bugzilla/template/en/default/bug/process/verify-new-product.html.tmpl,v
 <--  verify-new-product.html.tmpl
new revision: 1.6; previous revision: 1.5
done

Gerv
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 21 years ago
Resolution: --- → FIXED
QA Contact: matty_is_a_geek → default-qa
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.