Certain YouTube videos (avc1.64002a) drop frames with HWA enabled

NEW
Unassigned

Status

()

defect
P2
normal
Rank:
15
3 months ago
3 months ago

People

(Reporter: bram.speeckaert, Unassigned)

Tracking

66 Branch
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

3 months ago
Posted file aboutsupport.txt
User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0

Steps to reproduce:

1. Ensure HWA is enabled.
2. Open https://www.youtube.com/watch?v=a5EpNehrqRI (ensure 1080p60 is selected and avc1.64002a codec is being used).
3. Play the video.


Actual results:

Video playback is okay initially, then becomes increasingly choppy for a few seconds, until it finally stops and starts dropping all frames ~5 seconds in. Audio continues playing.

Video playback with HWA disabled is fine.


Expected results:

Smooth video playback regardless of HWA settings.
(Reporter)

Updated

3 months ago
Summary: Certain YouTube videos (avc1.64002a ) drop frames with HWA enabled → Certain YouTube videos (avc1.64002a) drop frames with HWA enabled
Component: Untriaged → Audio/Video
Product: Firefox → Core

Comment 1

3 months ago

I can reproduce the issue.
Build ID 20190107093040
User Agent Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:66.0) Gecko/20100101 Firefox/66.0

Updated

3 months ago
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
Rank: 15
Priority: -- → P2
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.