Page does not display html components properly

RESOLVED WORKSFORME

Status

()

Core
Layout
RESOLVED WORKSFORME
15 years ago
15 years ago

People

(Reporter: Alan Freed, Assigned: Marc Attinasi)

Tracking

Trunk
x86
Windows 98
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

15 years ago
Earthlink's personal start page (in quirk mode) doesn't display tabs, photos,
and some other elements correctly.  The underlying links are there, but the
graphics, buttons, tabs, and what not aren't.  This is for the Evangelism project.

Comment 1

15 years ago
Worksforme (2002073104). All the image content in this page comes from another
domain (su.elnimages.net). So I can reproduce it only if I have "Accept images
that come from originating server only" checked in
Edit->Preferences->Privacy->Images.

Alan, do you have this option checked, instead of "Load all images"?

Comment 2

15 years ago
WORKSFORME Moz 2002082208/win98
reporter, can you still reproduce this problem when your browser
is set to accept all images?
(Reporter)

Comment 3

15 years ago
As soon as i changed the settings to "Accept all images" the "bug" resolved itself.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → FIXED

Comment 4

15 years ago
Reopening and marking as worksforme.
Status: RESOLVED → UNCONFIRMED
Resolution: FIXED → ---

Comment 5

15 years ago
.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago15 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.