Closed Bug 1622591 Opened 9 months ago Closed 9 months ago

sw-wr: Crash in [@ BindAttribLocation]

Categories

(Core :: Graphics: WebRender, defect)

x86_64
Linux
defect
Not set
normal

Tracking

()

RESOLVED FIXED
mozilla76
Tracking Status
firefox-esr68 --- unaffected
firefox73 --- unaffected
firefox74 --- unaffected
firefox75 --- unaffected
firefox76 --- disabled

People

(Reporter: jan, Assigned: lsalzman)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

(Keywords: crash, nightly-community)

Crash Data

Attachments

(1 file)

Nightly 20200314214233, KDE, X11, Debian Testing, Macbook Pro
This crash happened when I clicked to play the video on https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1622590. (This is my main profile and I also have gfx.webrender.program-binary-disk;true. Edit: also happens with false.)

This bug is for crash report bp-89657641-537b-41e2-a948-de7a10200315.

Top 10 frames of crashing thread:

0 libxul.so BindAttribLocation gfx/wr/swgl/src/gl.cc:1046
1 libxul.so <swgl::swgl_fns::Context as gleam::gl::Gl>::bind_attrib_location gfx/wr/swgl/src/swgl_fns.rs:810
2 libxul.so <gleam::gl::ErrorReactingGl<F> as gleam::gl::Gl>::bind_attrib_location third_party/rust/gleam/src/gl.rs:94
3 libxul.so webrender::device::gl::Device::link_program gfx/wr/webrender/src/device/gl.rs:2054
4 libxul.so webrender::shade::LazilyCompiledShader::get_internal gfx/wr/webrender/src/shade.rs:218
5 libxul.so webrender::shade::LazilyCompiledShader::bind gfx/wr/webrender/src/shade.rs:120
6 libxul.so webrender::renderer::Renderer::draw_alpha_batch_container gfx/wr/webrender/src/renderer.rs:4223
7 libxul.so webrender::renderer::Renderer::draw_frame gfx/wr/webrender/src/renderer.rs:4046
8 libxul.so webrender::renderer::Renderer::render_impl gfx/wr/webrender/src/renderer.rs:3287
9 libxul.so webrender::renderer::Renderer::render gfx/wr/webrender/src/renderer.rs:3041

See Also: → 1622590

It happens when video controls load on Bugzilla. Or when I click to play a YouTube video.

Assignee: nobody → lsalzman
Status: NEW → ASSIGNED
Attachment #9133420 - Attachment description: Bug 1622591 - add missing brush_yuv_imageYUV_ALPHA_PASS shader variation. r?jrmuizel → Bug 1622591 - add missing YUV shader variations. r?jrmuizel

Confirmed. That fixed both, thanks!

Pushed by lsalzman@mozilla.com:
https://hg.mozilla.org/integration/autoland/rev/d5280d6879b8
add missing YUV shader variations. r=jrmuizel
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Closed: 9 months ago
Resolution: --- → FIXED
Target Milestone: --- → mozilla76

A Macbook with ja-JP locale hit this 2 times 20 minutes ago. Debug log should contain "unknown shader SHADERNAME".

See Also: → 1623215
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.