Closed Bug 1636241 Opened 7 months ago Closed 5 months ago

Intermittent DevEdition TEST-UNEXPECTED-TIMEOUT | /html/cross-origin-embedder-policy/no-secure-context.html | COEP requires a secure context - Test timed out when Gecko 78 merges to Beta on 2020-06-01

Categories

(Core :: DOM: Core & HTML, defect, P5)

defect

Tracking

()

RESOLVED INCOMPLETE

People

(Reporter: intermittent-bug-filer, Unassigned)

References

(Blocks 1 open bug)

Details

(Keywords: intermittent-failure)

Filed by: archaeopteryx [at] coole-files.de
Parsed log: https://treeherder.mozilla.org/logviewer.html#?job_id=301207306&repo=try
Full log: https://firefox-ci-tc.services.mozilla.com/api/queue/v1/task/KGazoItgTQyQ7O8t6FvRWQ/runs/0/artifacts/public/logs/live_backing.log


This showed up twice in a central-as-late-beta simulation out of 5 runs:

[task 2020-05-07T13:15:29.168Z] 13:15:29 INFO - TEST-START | /html/cross-origin-embedder-policy/no-secure-context.html
[task 2020-05-07T13:15:29.169Z] 13:15:29 INFO - Clearing pref browser.tabs.remote.useCrossOriginEmbedderPolicy
[task 2020-05-07T13:15:29.183Z] 13:15:29 INFO - Setting pref browser.tabs.remote.useCrossOriginEmbedderPolicy (true)
[task 2020-05-07T13:15:29.195Z] 13:15:29 INFO - Closing window 45
[task 2020-05-07T13:15:39.679Z] 13:15:39 INFO -
[task 2020-05-07T13:15:39.680Z] 13:15:39 INFO - TEST-UNEXPECTED-TIMEOUT | /html/cross-origin-embedder-policy/no-secure-context.html | COEP requires a secure context - Test timed out
[task 2020-05-07T13:15:39.680Z] 13:15:39 INFO - TEST-UNEXPECTED-TIMEOUT | /html/cross-origin-embedder-policy/no-secure-context.html | expected OK

Anne, can you check why this hangs and might be specific to non-Nightly builds? Thank you.

Flags: needinfo?(annevk)

This is related to something Eden and Valentin are working on. I vaguely recall something not landing behind a preference like it was supposed to? Could this be a duplicate of that?

Flags: needinfo?(valentin.gosu)
Flags: needinfo?(echuang)
Flags: needinfo?(annevk)
Blocks: 1613061

I just tried a nightly-to-beta simulation locally, and this works for me.
It's not clear if this was fixed by something that landed over the weekend, or maybe it just happens on osx?

Flags: needinfo?(valentin.gosu)
Flags: needinfo?(echuang)

Remains indirectly blocking.

No longer blocks: 1613061

Nothing in the last 24 days.

Status: NEW → RESOLVED
Closed: 5 months ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.