Button Labels text in toolbars fail to show up in composer/browser

NEW
Unassigned

Status

SeaMonkey
UI Design
16 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Mitch, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

16 years ago
In the Browser menu
   Edit->Preferences->Appearance

setting the groupbox for

   "Show toolbars as"
to
   "Pictures and text"

now has the effect of never showing the text labels for the buttons in the
browser, but toggling them on and off in the mail window !!! This started
happening cvs 20020927 so it should be fairly easy to track down.

Previously this had the effect of switching them on/off *only* in the browser
and never in the mail window. Seems that the observer/broadcaaster id has
probably changed in the xul.

Comment 1

15 years ago
Confirmed; Linux/x86 20021226.

The preference seems to work correctly in mailnews, but has no effect whatsoever
in the browser.
Status: UNCONFIRMED → NEW
Ever confirmed: true
OS: SunOS → All
Hardware: Sun → All
Summary: Button Labels fail to show up in composer/browser → Button Labels text in toolsbars fail to show up in composer/browser

Comment 2

15 years ago
Confirmed in "Mozilla/5.0 (X11; U; SunOS sun4u; en-US; rv:1.2.1) Gecko/20021227"

Updated

15 years ago
Summary: Button Labels text in toolsbars fail to show up in composer/browser → Button Labels text in toolbars fail to show up in composer/browser
Product: Browser → Seamonkey

Updated

13 years ago
Component: General → XP Apps: GUI Features

Updated

12 years ago
Assignee: asa → guifeatures
QA Contact: asa
Filter "spam" on "guifeatures-nobody-20080610".
Assignee: guifeatures → nobody
QA Contact: guifeatures

Updated

10 years ago
Component: XP Apps: GUI Features → UI Design
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.