Closed Bug 172206 Opened 22 years ago Closed 22 years ago

Sites with level of security fail to recognise that user has previously logged in

Categories

(Core :: Networking: Cookies, defect)

x86
Windows 98
defect
Not set
major

Tracking

()

RESOLVED DUPLICATE of bug 164260

People

(Reporter: graham.marshall, Assigned: morse)

References

()

Details

Moz 1.2a 2002091014

When using secure sites (like internet banking or mobile phone site) access
through  login screen seems normal but further access to services sends you back
to login page as if you're trying to visit a bookmarked page without logging in.

Always repeatable, doesn't cause crash
Makes target site impossible to use
Didn't do this in a previous build (can't remember which but was probably pre 1.0)
IE 6 gets pages correct and allows proper use
Rather anoying...
This is probably a duplicate of bug 155083 -- could you try tomorrow's build and
see if it starts working again?
These kinds of log-in problems are almost always cookies, changing component.
I'm guessing this is due to the fix for bug 155083 because that's one area where
we differ from IE which you say works. That was backed out today (reverting to
invalid-but-IE-compatible behavior).

If this works tomorrow please close as a duplicate, if it's not working let us
know so we can investigate further.
Assignee: mstoltz → morse
Component: Security: General → Cookies
QA Contact: bsharma → tever

*** This bug has been marked as a duplicate of 164260 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Closed: 22 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.