Can't display header correctly in case of reply

RESOLVED INVALID

Status

MailNews Core
MIME
RESOLVED INVALID
15 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Tomoo Nomura, Assigned: Jean-Francois Ducarroz)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment, 1 obsolete attachment)

2.15 KB, message/rfc822
Details
(Reporter)

Description

15 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3b) Gecko/20030111
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.3b) Gecko/20030111

When reply to this message, Japanese subject can't be displayed correctly. This
problem occurs only in case of reply, but displayed correctly in case of forward. 

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.unzip attached file
2.move it to Mail folder
3.launch mozilla
4.choose the message and reply

Actual Results:  
display japanese subject incorrectly

Expected Results:  
display japanese message correctly

66098 is a similar bug but in case of forward.
(Reporter)

Comment 1

15 years ago
Created attachment 111329 [details]
Test Data    mozzila mail folder

Updated

15 years ago
Attachment #111329 - Attachment mime type: application/zip → application/x-zip-compressed

Comment 2

15 years ago
-> INVALID

the charset is set to iso-2022-jp, but the message is actually in
UTF-8
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 15 years ago
Resolution: --- → INVALID

Comment 3

15 years ago
Created attachment 111354 [details]
check1.eml (unzipped content)
Attachment #111329 - Attachment is obsolete: true
(Reporter)

Comment 4

15 years ago
OK, but why can it be forwarded correctly, while it can't be replied ?
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.