emap.co.il: This Site doent work at all

RESOLVED INVALID

Status

defect
RESOLVED INVALID
17 years ago
5 months ago

People

(Reporter: lan15, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: [country-il], )

User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021018
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.2b) Gecko/20021018

This Site doent work at all in  mozilla

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
Tech Evangelism. This site starting code is:

<body onload="document.forms(0).submit();">
<form ACTION="http://www.emap.co.il/NewMezam/ClientsPages/mezamgen.asp" METHOD=POST>

So it use forms(0)
Yep, that should be forms[0].
Assignee: asa → momoi
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Browser-General → Middle Eastern
Ever confirmed: true
OS: Linux → All
Product: Browser → Tech Evangelism
QA Contact: asa → xslf
Hardware: PC → All
Version: Trunk → unspecified
Summary: This Site doent work at all → emap.co.il: This Site doent work at all
tech evang june 2003 reorg
Assignee: momoi → hebrew
Component: Middle Eastern → Hebrew
QA Contact: xslf → hebrew
*** Bug 221662 has been marked as a duplicate of this bug. ***
Opera works quite well with this site (the only thing is that the hebrew is
reversed).
*** Bug 276240 has been marked as a duplicate of this bug. ***
*** Bug 282706 has been marked as a duplicate of this bug. ***
still broken, use openstreetmaps instead :-)
WFM, FF 3.0.6.
I think this bug should be closed.
Oh, I now realized that latest "still broken" message is very recent. Matti, can you please explain what is broken?
Still broken for me. I see only the top part of the page and no maps. Oren, do you find the site usable? 

(Firefox 3.0.7/Linux)
seems to work now, could be a temporary issue with my trunk build. The whole map area didn't load at all but it seems to work now.
weird, it's now broken again after a reload of the page
Confirming. My report wasn't perfect. This site IS broken.
It shows the header only with a loop of reloads. Trying again later, would make it work, next try - would be broken again. Didn't find an interesting tech detail yet.
(In reply to comment #14)
> weird, it's now broken again after a reload of the page

I can reproduce. Ctrl-F5 seems to make the site usable, but having some layout problems (the zooming bar for example).
today's check loadup the site 100%
from today mozilla user's can also use this site
this site is working please close this case!!!!!!!!!!

using mozilla 3.5 and mozilla 3.6b3
(In reply to comment #19)
> this site is working please close this case!!!!!!!!!!

I am not sure it is. I am getting the following error message while using the site - 

An unhandled exception has occurred:
There was an error in the callback.
try opeing this site from anther computer or using a diffrant browser on yours and than tell me what had happen
Sadly, they've made a change - switched to silverlight.
The site has indeed changed.
Assignee: hebrew → nobody
Status: NEW → RESOLVED
Closed: 5 years ago
Component: Hebrew → Desktop
Resolution: --- → INVALID
Whiteboard: [country-il]
Product: Tech Evangelism → Web Compatibility
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.