endless password box loop on smtp after upgrade from 1.3.1 to 1.4

RESOLVED DUPLICATE of bug 204371

Status

--
major
RESOLVED DUPLICATE of bug 204371
16 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Arne.Bruening, Assigned: sspitzer)

Tracking

Trunk
x86
Windows 2000

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(1 attachment)

(Reporter)

Description

16 years ago
User-Agent:       Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624

With 1.3 everything works fine. After upgrade to 1.4 can't send mails anymore. 
Hung in endless "Enter password for <Account Name>" loop

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Press send button for newly created mail
2.enter password
3.press ok
goto 1.
Actual Results:  
enless loop until I press cancel, then getting alert box "The current command 
did not succeed. The mail server responded: UID SEARCH failed: Search Failed: 
Err=-1.

Expected Results:  
Send the mail as 1.3.1 did

Running against Oracle Email server.
(Reporter)

Comment 2

16 years ago
Created attachment 126899 [details]
SMTP Logfile
Christian: Could you help ?
Attachment #126899 - Attachment mime type: application/octet-stream → text/plain

Comment 4

16 years ago
No. The authentication through CRAM-MD5 failes, but I don't know why.
For reason and remedy please read bug 204371, comment 3.

*** This bug has been marked as a duplicate of 204371 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 16 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
Product: MailNews → Core
Product: Core → MailNews Core
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.