Default search engine produces 500 error (Problem with link/site).

RESOLVED WORKSFORME

Status

SeaMonkey
Search
RESOLVED WORKSFORME
14 years ago
10 years ago

People

(Reporter: Ben Lentz, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Reporter)

Description

14 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031210
Build Identifier: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.6b) Gecko/20031210

I "Type a word in the field to the left" ala the instructions for the hover text
of the Search button. Then I hit the search button. I am redirected to
http://search.netscape.com/cgi-bin/search?search=Mozilla%20Seach%20Button%20500s
and the associated back produces a 500 error. I'm not sure if this is a problem
with the search page, or the link that I am redirected to via the Search button.

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Enter search string in URL field
2. Click Search button
3. Observe HTTP 500 error.

Actual Results:  
HTTP 500 Error

Expected Results:  
Displayed Search results.

Comment 1

14 years ago
I guess that's just transitive. Now it works, but we're gonna change the defautl
'keyword server' to google. See bug 119825
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 14 years ago
Depends on: 119825
Resolution: --- → WORKSFORME
(Reporter)

Comment 2

14 years ago
I can still reproduce the problem. However, I understand your reluctance to 
look into it further.
Product: Core → SeaMonkey
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.