If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Frame Images are not loaded properly - Firefox vs Mozilla

RESOLVED EXPIRED

Status

()

Firefox
General
RESOLVED EXPIRED
13 years ago
12 years ago

People

(Reporter: rocko, Assigned: Blake Ross)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.6) Gecko/20050223 Firefox/1.0.1

The given site works fine with IE, OPERA.  

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1. Simply go to the URL and look on your left hand side tree/frame
2.
3.



Expected Results:  
Should display the frame properly with the images/icons
Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050225
Firefox/1.0+

WFM
(Reporter)

Comment 2

13 years ago
Tested this on Ubuntu Linux/  Firefox 1.0 - works fine
(Reporter)

Comment 3

13 years ago
Well I did some more testing, the website works fine with Mozilla.  I did a
complete uninstall of Firfox and installed 1.0.1 again but the issue remains the
same, I am not sure if I am posting in the right group or something.
(Reporter)

Updated

13 years ago
Summary: Frame Images are not loaded properly → Frame Images are not loaded properly - Firefox vs Mozilla
(Reporter)

Comment 4

13 years ago
Well Well, more testing, I usually install firefox using the ZIP file, after
some head banging I tried installing Firefox using the installer and the frame
has started appearing with the images,  after that I uninstalled the browser and
installed the ZIP version again but now it **WORKS** I am not sure what was
missing which the installer fixed...  Need to understand this better, but I am
not sure as to how I can diagnose this further
This is an automated message, with ID "auto-resolve01".

This bug has had no comments for a long time. Statistically, we have found that
bug reports that have not been confirmed by a second user after three months are
highly unlikely to be the source of a fix to the code.

While your input is very important to us, our resources are limited and so we
are asking for your help in focussing our efforts. If you can still reproduce
this problem in the latest version of the product (see below for how to obtain a
copy) or, for feature requests, if it's not present in the latest version and
you still believe we should implement it, please visit the URL of this bug
(given at the top of this mail) and add a comment to that effect, giving more
reproduction information if you have it.

If it is not a problem any longer, you need take no action. If this bug is not
changed in any way in the next two weeks, it will be automatically resolved.
Thank you for your help in this matter.

The latest beta releases can be obtained from:
Firefox:     http://www.mozilla.org/projects/firefox/
Thunderbird: http://www.mozilla.org/products/thunderbird/releases/1.5beta1.html
Seamonkey:   http://www.mozilla.org/projects/seamonkey/
This bug has been automatically resolved after a period of inactivity (see above
comment). If anyone thinks this is incorrect, they should feel free to reopen it.
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → EXPIRED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.