after i install the latest trunk , mozilla does not open

VERIFIED DUPLICATE of bug 297725

Status

SeaMonkey
Build Config
--
major
VERIFIED DUPLICATE of bug 297725
13 years ago
13 years ago

People

(Reporter: mousa, Unassigned)

Tracking

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(Whiteboard: DUPEME)

(Reporter)

Description

13 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050612
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8b2) Gecko/20050612

after i download and install the lastest mozilla, the browser doesnt open at
all.. this problem appeared from from the builds dated 20/6 and after.. 1.8
builds only

Reproducible: Couldn't Reproduce

Actual Results:  
nothing

Expected Results:  
it should open

Comment 1

13 years ago
not a security sensitive bug.  opening to get more eyes on it.  would need
additional environment, configuration and log info to figure out what is going on.
Group: security

Updated

13 years ago
Whiteboard: DUPEME
6-20, are you sure?  bug 297725 says back to 6-14...
Since the user-agent says 6/12 I'll assume this is bug 297725 and that 6/20 is
simply the first update you tried since then. Otherwise I've got to ask how you
got the builds from 6/14 through 6/19 to install for you when no one else can.

The other bug has workarounds for now.

*** This bug has been marked as a duplicate of 297725 ***
Status: UNCONFIRMED → RESOLVED
Last Resolved: 13 years ago
Resolution: --- → DUPLICATE
verified dup
Status: RESOLVED → VERIFIED
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.