If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

comcast.net - using explorer comcast compose mail is shown in HTML. All features available. Using Mozilla compose mail shown in "text" ...limited features available

RESOLVED INCOMPLETE

Status

Tech Evangelism Graveyard
English US
--
major
RESOLVED INCOMPLETE
12 years ago
3 years ago

People

(Reporter: Mary Crane, Unassigned)

Tracking

Details

(Reporter)

Description

12 years ago
User-Agent:       Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5
Build Identifier: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8) Gecko/20051111 Firefox/1.5

Recently Comcast changed their email program.  For several days, Using Mozilla, when the email page was opened, icons and featured were scrambled or missing.  That page is now working.  What has not been updated is the "Compose Mail" page.  When I access it through Explorer it is in HTML format with many features that were not available prior to the Comcast update.  Using Mozilla the "Compose Mail" page is in "text" and no features are available.

Hope it can be fixed....Thanks...Mary

Reproducible: Always

Steps to Reproduce:
1.Open Comcast Email
2.Open "compose Mail"
3.

Actual Results:  
If opened in Explorer works fine
If opened in Mozilla "compose mail" is missing features

Expected Results:  
All features should be available in Mozilla

Comment 1

12 years ago
IE and Firefox use different extensions of HTML to make inline HTML editing possible.
Assignee: nobody → english-us
Status: UNCONFIRMED → NEW
Component: Software Update → English US
Ever confirmed: true
Product: Firefox → Tech Evangelism
QA Contact: software.update → english-us
Summary: using explorer comcast compose mail is shown in HTML. All features available. Using Mozilla compose mail shown in "text" ...limited features available → comcast.net - using explorer comcast compose mail is shown in HTML. All features available. Using Mozilla compose mail shown in "text" ...limited features available
*** Bug 309717 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 3

7 years ago
INCOMPLETE due to lack of activity since the end of 2009.

If someone is willing to investigate the issues raised in this bug to determine whether they still exist, *and* work with the site in question to fix any existing issues, please feel free to re-open and assign to yourself.

Sorry for the bugspam; filter on "NO MORE PRE-2010 TE BUGS" to remove.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 7 years ago
Resolution: --- → INCOMPLETE
Product: Tech Evangelism → Tech Evangelism Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.