Insert/Delete doesn't work with non-default models

RESOLVED FIXED

Status

Core Graveyard
XForms
RESOLVED FIXED
12 years ago
a year ago

People

(Reporter: aaronr, Assigned: aaronr)

Tracking

({fixed1.8.0.4, fixed1.8.1})

Trunk
x86
All
fixed1.8.0.4, fixed1.8.1
Dependency tree / graph

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

Attachments

(2 attachments)

2.22 KB, application/xhtml+xml
Details
1.17 KB, patch
smaug
: review+
Doron Rosenberg (IBM)
: review+
Details | Diff | Splinter Review
(Assignee)

Description

12 years ago
If you try to use insert and delete binding to instance data that doesn't live in the first model in the document, then it doesn't work.

Problem is that we are calling EvaluateNodeBinding with a flag of 0 instead of nsXFormsUtils::ELEMENT_WITH_MODEL_ATTR.  Testcase and patch coming.
(Assignee)

Comment 1

12 years ago
Created attachment 209039 [details]
testcase
(Assignee)

Comment 2

12 years ago
Created attachment 209040 [details] [diff] [review]
proposed fix
Attachment #209040 - Flags: review?(smaug)
(Assignee)

Updated

12 years ago
Attachment #209040 - Flags: review?(doronr)

Updated

12 years ago
Attachment #209040 - Flags: review?(doronr) → review+
Attachment #209040 - Flags: review?(smaug) → review+

Comment 3

12 years ago
checked in
Status: NEW → ASSIGNED
Whiteboard: xf-to-branch
(Assignee)

Updated

12 years ago
Blocks: 326556

Updated

12 years ago
Status: ASSIGNED → RESOLVED
Last Resolved: 12 years ago
Resolution: --- → FIXED

Updated

12 years ago
Blocks: 332853

Updated

12 years ago
Keywords: fixed1.8.0.3, fixed1.8.1

Updated

12 years ago
Whiteboard: xf-to-branch
Product: Core → Core Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.