Last Comment Bug 329617 - Hint does not work for select1
: Hint does not work for select1
Status: RESOLVED FIXED
: fixed1.8.0.5, fixed1.8.1
Product: Core Graveyard
Classification: Graveyard
Component: XForms (show other bugs)
: Trunk
: All All
: -- normal (vote)
: ---
Assigned To: Olli Pettay [:smaug]
: Stephen Pride
Mentors:
http://www.w3.org/TR/xforms/
Depends on:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2006-03-07 07:44 PST by Allan Beaufour
Modified: 2016-07-15 14:46 PDT (History)
3 users (show)
See Also:
QA Whiteboard:
Iteration: ---
Points: ---


Attachments
Testcase (1.22 KB, application/xhtml+xml)
2006-03-07 07:47 PST, Allan Beaufour
no flags Details
proposed patch (1.14 KB, patch)
2006-03-20 11:08 PST, Olli Pettay [:smaug]
aaronr: review+
doronr: review+
Details | Diff | Splinter Review

Description Allan Beaufour 2006-03-07 07:44:49 PST
 
Comment 1 Allan Beaufour 2006-03-07 07:47:04 PST
Created attachment 214315 [details]
Testcase

On trunk I see no hint at all, on 1.8.0 the hint pops up inside the drop-down box and other funky stuff.
Comment 2 Olli Pettay [:smaug] 2006-03-07 07:52:06 PST
Ah, I guess <children includes="label"/> (in select1.xml) should be changed to
include at least <hint>
Comment 3 aaronr 2006-03-09 12:39:08 PST
good starter bug
Comment 4 Olli Pettay [:smaug] 2006-03-20 11:08:05 PST
Created attachment 215678 [details] [diff] [review]
proposed patch
Comment 5 aaronr 2006-04-12 16:16:46 PDT
Olli, is this ready to go in?
Comment 6 alexander :surkov 2006-04-12 21:03:59 PDT
Btw, now hint is inlcuded after native select widget. Why hint doesn't work in such manner?

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.