messages not propagating from news to mail

RESOLVED FIXED

Status

mozilla.org Graveyard
Server Operations
--
critical
RESOLVED FIXED
11 years ago
2 years ago

People

(Reporter: shaver, Assigned: justdave)

Tracking

Details

I subscribed to dev-apps-firefox yesterday, and posted to it via google groups, but none of the messages since then -- including my post, or the reply to my post -- have made it to my mail.  (I checked the spam box too.)

One such message (the reply in question):

http://groups.google.com/group/mozilla.dev.apps.firefox/msg/e7b185906be74d59
Assignee: server-ops → justdave
OK, there was a security upgrade to mailman the other day...  I have a collection of local patches for it, one of those was to make it not crash when it tries to open a newsgroup that doesn't exist (which periodically happens since I usually wait for the group to go away before deleting the list when we nuke a group).  That particular patch got missed when I was re-applying all the local hacks after the upgrade.  It's been applied now, and it looks like everything has caught up.
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 11 years ago
Resolution: --- → FIXED
Is that local patch, and how to test that it's been correctly applied after a mailman update, documented somewhere for the next time?

(And has it been upstreamed?)
(In reply to comment #2)
> Is that local patch, and how to test that it's been correctly applied after a
> mailman update, documented somewhere for the next time?

It's a one-line patch.  And the real problem was that I forgot to make an actual patch file out of it, so it wasn't there to reapply when I applied the directory of patches back to the new install.  That's been done now.

> (And has it been upstreamed?)

Yep.  About 2 1/2 years ago.

http://sourceforge.net/tracker/index.php?func=detail&aid=775100&group_id=103&atid=100103
Product: mozilla.org → mozilla.org Graveyard
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.