If you think a bug might affect users in the 57 release, please set the correct tracking and status flags for Release Management.

Mozilla renders Yahoo Sweden incorrectly.

VERIFIED WORKSFORME

Status

()

Core
Internationalization
P1
normal
VERIFIED WORKSFORME
19 years ago
19 years ago

People

(Reporter: jonas_b, Assigned: troy)

Tracking

Trunk
All
Windows NT
Points:
---

Firefox Tracking Flags

(Not tracked)

Details

(URL)

(Reporter)

Description

19 years ago
The 990313 nightly build of apprunner renders the swedish version of Yahoo
incorrectly. The upper part of the page is missing, the yahoo logo and the
textfield where you should enter search words are missing. I have seen the this
problem a few days now, the Linux version also renders the page wrong.
The swedish version is supposed to look almost as the American version.

http://www.yahoo.se

/ Jonas

Updated

19 years ago
Assignee: don → troy
Component: Apprunner → Layout
QA Contact: 3853 → 4144

Comment 1

19 years ago
Re-assigned to troy@netscape.com, and changed QA contact to
petersen@netscape.com and component to Layout.

Troy, this appears to be a layout issue ...

Updated

19 years ago
Priority: P3 → P1
QA Contact: 4144 → 3851
Hardware: PC → All
Target Milestone: M3

Comment 2

19 years ago
Setting to M3.  teruko, can you confirm and check Mac too?
(Reporter)

Comment 3

19 years ago
3-16-99 version of mozilla for win32 seems to render yahoo sweden correctly
again.

Updated

19 years ago
QA Contact: 3851 → 4648

Comment 4

19 years ago
Marina, can you check Yahoo Sweden in Mac?

Comment 5

19 years ago
regressed in 3/17/99 build. Swedish chars look OK to me.
(Reporter)

Comment 6

19 years ago
It was not the swidish chars that was the problem, it was that the upper part of
the page that was missing, no logo to textentry, I did only see the catagories.

Comment 7

19 years ago
moving to m4
(Assignee)

Updated

19 years ago
Status: NEW → RESOLVED
Last Resolved: 19 years ago
Resolution: --- → WORKSFORME
(Assignee)

Comment 8

19 years ago
Looks fine with latest build

Updated

19 years ago
Status: RESOLVED → VERIFIED

Comment 9

19 years ago
verified as workforme.Looks correct to me in 6/14/99 build
You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.